evanpapa49 έγραψε:Άμα δεν εχουμε κατεβασει το eclipse αλλά το Intellij IDEA ακολουθούμε την ιδια διαδικασία με τις διαφάνεις?
dimister2 έγραψε:Καλησπέρα. Για να κάνουμε τη dfs, με ποια σειρά βάζουμε στη στοίβα τους γειτονικούς κόμβους που παίρνουμε από τη μέθοδο getNeighborsOf(); Επειδή η σειρά που θα τους βάλουμε επηρεάζει και το τελικό dfsNodeSequence.
Καλησπέρα. Για να κάνουμε τη dfs, με ποια σειρά βάζουμε στη στοίβα τους γειτονικούς κόμβους που παίρνουμε από τη μέθοδο getNeighborsOf(); Επειδή η σειρά που θα τους βάλουμε επηρεάζει και το τελικό dfsNodeSequence.
Ο αλγόριθμος DFS που θα υλοποιήσετε πρέπει να επιστρέψει μέσω της dfsNodeSequence, την ακολουθία των κόμβων που επισκέπτεται με λεξικογραφική σειρά. Οπότε ανάλογα με την αρχή λειτουργίας της στοίβας, πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σε αυτήν με την κατάλληλη σειρά.
Οταν το τρέχω στον server για την dfsNodeSequence μου βγάζει το error :
"dfs sequence: Error at position 1" , πως γίνεται αυτό καθώς ο πρώτος
κόμβος προκύπτει από την συνάρτηση που μας προκαθορίσατε εσείς;
lets_go_get_it έγραψε:Καλησπέρα, όταν κάνω add στην eulerData τους κόμβους μου, το πρόγραμμα δεν τρέχει και εμφανίζει java.lang.NullPointerException
Καλησπέρα, όταν κάνω add στην eulerData τους κόμβους μου, το πρόγραμμα δεν τρέχει και εμφανίζει java.lang.NullPointerException
Εάν έχουμε ολοκληρώσει την εργασία με κάποια παλαιότερη version του project π.χ 1.01 θα πρέπει να ξανατρέξουμε τον κώδικά μας ώστε να μας δώσει εκ νέου proof of participation ή δεν χρειάζεται?
long [] array ;
ArrayList <Long> arrayInList = new ArrayList (Arrays.asList(array));
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες