Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν ατομα που ενδιαφερονται να παιζουν μπασκετ 1-2 φορες την βδομαδα(και παραπανω) στο κλειστο που ειναι στο αμοιριδειο.Οποιος ενδιαφερεται ας απαντησει στο post για να συνενοηθουμε μερες η και οτιδηποτε αλλο θελετε.Οσοι περισσοτεροι τοσο το καλυτερο παντως
Παιδια τελικα μπορουμε να πηγαινουμε να παιζουμε τα πρωινα στο γηπεδο της Ασπιδας(πριν τα πανεπιστημια).ακουω προτασεις για ωρα και μερα,και αν ειναι να μαζευτουμε!
εγω για σαββατο ειμαι σιγουρα μεσα γενικοτερα το Σ/Κ δεν εχω θεμα. Κατα προτημηση παντως οχι καθημερινες διοτι οι περισσοτεροι δεν θα μπορουν λογικα να ερθουν(εργασιες/εργαστηρια κτλπ)
Παιδια δυστυχως δωρεαν μονο καθημερινες μπορουμε να παιζουμε τα πρωινα(9 με 2).Σ/Κ δυσκολο γτ τοτε θα χρεισιμοποιηται περρισοτερο το γηπεδο.Οποτε λεω να βρουμε μια ωρα και μερα που να βολευει τους περισοτερους(δυστυχως οχι ολους) ωστε να μαζευτουμε απο την αλλη βδομαδα. ακουω προτασεις!!
τι πρωταθλημα ρε κατσε να αξιωθουμε να μαζευτουμε πρωτα φορα σε κανα ανοιχτο να παιξουμε και μετα βλεπουμε τεσπα,εγω εξακολουθω να ειμαι μεσα για οποιον το ψηνει
Επειδη μιλαμε στον αερα...θελετε να συναντηθουμε σε καποιο γηπεδο στις 27-30 και να αρχισουμε? Οσοι θελουν ας λενε πχ ποτε τους βολευει και στο τελος θα κανονισουμε τελικη ημερομηνια. ΥΓ. εγω μπορώ 27-30 οποτε θελετε .